Η Hellenic Insurance Agency είναι ένας φιλόδοξος και πολύ γνωστός Οργανισμός Ασφαλίσεων, με δέσμευση στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στους πελάτες της. Η εταιρία μας είναι ιδιαίτερα αναγνωρισμένη στους τομείς ναυτιλίας, εταιρικών, εμπορικών, χρηματοοικονομικών αλλά και προσωπικών ασφαλειών.

Πιστεύουμε ότι οι ταλαντούχοι άνθρωποι μας είναι το κλειδί για μια συνεχή επιτυχία. Είναι ο συνδυασμός των δεξιοτήτων, της εμπειρίας και της προοπτικής που οδηγεί την επιχείρηση προς τα εμπρός. Αναμένουμε από τους ανθρώπους μας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, εστιασμένοι, ενθουσιώδεις και αφοσιωμένοι.

Ψάχνουμε πάντα για ανθρώπους πρόθυμους να κάνουν το επόμενο συναρπαστικό βήμα στην καριέρα τους, είτε είναι έμπειροι, εξειδικευμένοι επαγγελματίες ή άτομα με δεξιότητες στις πωλήσεις ή όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στη γραμματεία μας. Αν νομίζετε ότι μπορείτε να συμβάλλετε στην συνεχή ανάπτυξή μας και ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε σε μια φιλόδοξη και εξελισσόμενη επιχείρηση με μια εκτεταμένη και διαφορετική πελατεία, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο mail@hellenicinsurance.com ή με φαξ στο 2104644555.